Actievoerders Trudy van der Werf (l)  en Carolien van der Waarde tonen het spandoek tegen het kappen van een bosje aan de Wassenaarweg in de Arnhemse wijk Elderveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Actievoerders Trudy van der Werf (l) en Carolien van der Waarde tonen het spandoek tegen het kappen van een bosje aan de Wassenaarweg in de Arnhemse wijk Elderveld. © Hans van der Werf

Bewoners Arnhemse wijk Elderveld in actie tegen bomenkap: ‘Onze burgerrechten worden geschonden’

ARNHEM - Bewoners van de Arnhemse wijk Elderveld hebben een bosperceel op de Wassenaarweg afgezet met lint in de hoop zo ‘illegale kap’ te voorkomen in de opdracht van de gemeente. Ze vrezen voor herhaling van de omstreden kap van een reeks bomen aan de Leidenweg een paar honderd meter verderop in de wijk. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurtbewoners zijn bang na schietpartij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’
    PREMIUM

    Buurtbewo­ners zijn bang na schietpar­tij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’

    ARNHEM - De schietpartij bij winkelcentrum De Laar Oost heeft er behoorlijk ingehakt bij winkelend publiek en buurt in Arnhem-Zuid. ,,Dit kon je al heel lang zien aankomen”, zegt een flatbewoner. Een buurman zegt: ,,Als er nu niets gebeurt, dan is dit deel van De Laar over 10 jaar een achterbuurt. Als ik mijn hond uitlaat dan laat ik mijn mobiel en horloge thuis.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.