De tegenstanders van woningbouw op Stadsblokken in de buurt van de beverburcht. Van links naar rechts Margo Meeuwissen, Reanda van Duinen en Petra Lettink.
Volledig scherm
PREMIUM
De tegenstanders van woningbouw op Stadsblokken in de buurt van de beverburcht. Van links naar rechts Margo Meeuwissen, Reanda van Duinen en Petra Lettink. © Erik van 't Hullenaar

Bewoners woonbootenclave en milieudefensie hopen dat beverfamilie Arnhems bouwproject ondergraaft

ARNHEM - Een achterhoedegevecht? Nee hoor, zeggen Reanda van Duinen en Petra Lettink op besliste toon. De wedstrijd moet nog beginnen. En er is nog alle kans op winst. Zeker nu ze een joker kunnen inzetten in de vorm van een beverfamilie.

8 reacties

 • Bert Geurtz

  10 maanden geleden
  de meerderheid van de Arnhemmers wil dit plan en dan moeten de tegenstanders eens ophouden met zeuren!door dit plan krijgen en houden we een prachtig uitenwaardenpark dat uniek in de wereld is en die vuilnisbelt waar gebouwd gaat worden wordt ook opgeruimd!
 • Martin

  11 maanden geleden
  Iedere keer wordt er weer een nieuw argument bedacht om de plannen te dwarsbomen. Als deze motivatie niet voldoet wordt er weer wat anders bedacht. 
 • Martin

  11 maanden geleden
  Even verdiepen in de plannen. Onderdeel van het het plan is een bodemsanering. 
 • Stomph60

  11 maanden geleden
  Fijn om op een “stortplaats” huizen te bouwen ....
 • SaksenWeimar

  11 maanden geleden
  Wilde natuur ?? Van af begin 1900 vorige eeuw is het een grote stortplaats van afval. Ook in de jaren 60 de Billiton en ASM veel chemisch afval gestort . Kijk daar eerst maar eens naar in plaats van druk te maken over paar bevers

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Arnhem e.o.