Bergen met afval op de ligweide van Park Sonsbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Bergen met afval op de ligweide van Park Sonsbeek. © Erik van 't Hullenaar

Bezoekers laten na mooie lentedag afvalberg achter in Park Sonsbeek: ‘Eén verdrietige troep’

ARNHEM - De mooie lentedag woensdag is niet zonder gevolgen gebleven in het Arnhemse Park Sonsbeek. Wandelaars troffen donderdagmorgen, tot hun afschuw, op diverse plekken bergen met afval aan, die de vele bezoekers hadden achtergelaten. Ook was de ligweide bij de Witte Villa bezaaid met troep.

12 reacties

 • Bij Dehandje

  7 maanden geleden
  Lekker laten liggen die zooi!
 • Carel van ‘t Zand

  7 maanden geleden
  Laat de troep toch eens een tijdje liggen... vooral met mooi weer. Eens kijken of deze lui bereid zijn weer in eigen stank en troep te gaan liggen.
 • John Bluhmen

  7 maanden geleden
  Dat zijn onze toekomstige leiders! Nederland is een afvoerput en afvalbak geworden...
 • Max Bozon

  7 maanden geleden
  Laat de rotzooi maar liggen. Plaats er billboards omheen met alle gezichten vd mensen die er waren. Met een onderschrift. Plezier maken is ook rommel opruimen of meenemen naar huis.
 • Mies Gooyer

  7 maanden geleden
  Faassen, handhaving verantwoordelijk? Misschien moeten de ouders van "tegenwoordig" eens beginnen opvoeden. Waar internet is gestart is het opvoeden gestopt.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.