Inge Pollet, artistiek leider van Plaatsmaken.
Volledig scherm
Inge Pollet, artistiek leider van Plaatsmaken. © Hans Broekhuizen

Biënnale Gelderland krijgt Arnhemse curator

ARNHEM/ NIJMEGEN - Productiehuis Plaatsmaken met artistiek leider Inge Pollet is de curator van de kunstmanifestatie Biënnale Gelderland, volgend jaar. Die heeft dan voor het eerst in Arnhem én Nijmegen plaats. 

5 reacties

 • Diesveld colinda

  3 jaar geleden
  Waarom niet eens andere kunstenaars dan veel van het bekende clubje kunstenaars? Iedere keer zien we dezelfde namen voorbij komen, terwijl er nog zoveel nieuw 'oud' en 'jong' talent is in Arnhem en Nijmegen. En ook plaatsmaken zit vaak met zijn vinger in advies en selectie commissies. Tijd voor een frisse wind!
 • Nico Janssen

  3 jaar geleden
  Nou, nou, wie gaat het betalen?Of laat je ons in ongewisse?Neem aan dat je op onderzoek uit gaat en ons op de hoogte houdt. Toch?
 • Waarom

  3 jaar geleden
  Betrekkelijk afgesloten clubje mensen dat onderling de zaken regelt =>Ons kent ons. Succes.
 • Rinus

  3 jaar geleden
  Zeur niet zo... Waarom horen we je niet als er veel meer geld wordt besteed aan sport, landbouw, managers en noem maar op.. Voor de bedragen die kunstenaars hierbij verdienen komt 90% van Nederland z'n bed niet uit. Maar ja.. omlaag trappen is natuurlijk altijd fijn.
 • Burger Zorgzaam

  3 jaar geleden
  Wie gaat deze kunst langs de Jansbeek allemaal betalen???? Zal vooral weer walgelijk en aanstootgevend zijn, want anders geen kunst in Arnhem en Nederland. Zinloze geldverspilling daar is Arnhem inmiddels buitengewoon goed in. 
 1. De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessurestress ESA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmoment’ OVC’85
  PREMIUM
  voetbal arnhem e.o.

  De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessure­stress E­SA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmo­ment’ OVC’85

  De Rijnderby in de vierde klasse B tussen CHRC en SDOO kwam langzaam op gang, maar na een overtreding van SDOO’er Timo Jansen sloeg de vlam in de pan. Hij kreeg zijn tweede gele kaart. Kort daarna kreeg ook CHRC-speler Hannes Rensen zijn tweede gele kaart. In de 94e minuut was er onenigheid over een inzet van Leni Onderstal, scheidsrechter kon niet zien of de bal wel of niet over de achterlijn ging. Geen doelpunt, waarna direct werd afgefloten.
 2. Ongeschminkte pieten bij magisch lichtjesfeest rond intocht Sinterklaas in Arnhem; wel baarden en snorren
  PREMIUM

  Onge­schmink­te pieten bij magisch lichtjes­feest rond intocht Sinter­klaas in Arnhem; wel baarden en snorren

  Sinterklaas arriveert dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Arnhem pas aan het einde van de middag met de stoomboot op de Rijnkade. Op zaterdag 13 november stapt hij om 16.45 uur op schimmel Ozosnel en trekt hij in een bonte optocht naar de binnenstad. Na zessen trekt hij zich terug in zijn werkkamer in de Eusebiuskerk, waar de kinderen hem van 18.30 tot 19.30 uur mogen bezoeken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.