Geniet, maar drink met mate moet ook in Park Sonsbeek in Arnhem het uitgangspunt kunnen zijn, menen de meeste Arnhemse politici.
Volledig scherm
PREMIUM
Geniet, maar drink met mate moet ook in Park Sonsbeek in Arnhem het uitgangspunt kunnen zijn, menen de meeste Arnhemse politici. © Erik van 't Hullenaar

Biertje in Park Sonsbeek? Dat moet ook na de toestanden van Koningsdag kunnen

ARNHEM - De Arnhemse politiek voelt niet voor strengere regels ten aanzien van alcoholgebruik in parken. Arnhemmers of gasten van buiten moeten een biertje mee kunnen nemen bij parkbezoek.

10 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  @Hennie Brouwer, Denk dat jou oma niet meer sport bij een vereniging of muziek speelt in een bandje. De papieren versie van de Gelderlander geeft haar voldoende prikkels denk ik. Er is geen mogelijkheid om afval weg te gooien in Sonsbeek park. Denk dat glaswerk verbieden volstaat om kratten om flesjes en glazen te weren...!
 • Echt Arnhems

  2 jaar geleden
  lekker als je met je kinderen of kleinkinderen daar wil gaan zitten of ze te laten spelen, die jongeren die er nu al komen met volle kratten bier kunnen zich al niet gedragen.hoe zal dat zijn als het toegestaan gaat worden om er alcohol te gaan nuttigen..de wereld op z'n kop is dit, trouwens; drinken in het openbaar is verboden, of worden er voor dit soort personen een uitzondering gemaakt? Is onze burgervader(Marcouch) bang voor ongeregeldheden als hij het verbied?
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Joris Goedbloed: ook mijn moeder van 85 jaar heeft maatschappelijk maar ook sociaal gevangen gezeten. Jongeren kunnen optimaal gebruik maken van sociale media. Blijf het geneuzel dat alleen jongeren problemen hebben met het Coronagevangenschap. De jongeren hebben al veel podia gehad in de media. En als ze buiten de ruimte krijgen laat ze dan ook de troep opruimen. Wel mimieuriddertjes spelen met de mond maar verder maken ze er een grote bende van. En daar mag op gehandhaafd worden.
 • Albert van der Broek

  2 jaar geleden
  Er moet weer eens iets kunnen. En gewone mensen gaan wel weer aan de kant. Het park wordt verziekt en verrommeld. Wat een flauwe kul Sonsbeek is niet om uit je dak te gaan. De slappe hap van de overheid laat het gebeuren. Openbare dronkenschap wordt gedoogd.
 • Ik de Leeuw

  2 jaar geleden
  Ik dacht ook dat je in het openbaar niet mocht drinken?!?

In samenwerking met indebuurt Arnhem