Bierviltjes moeten mensen lokken om in horeca te werken: ‘We zitten te springen om personeel’

VIDEOARNHEM - Wie dit weekeinde een biertje pakt in de Arnhemse horeca heeft een grote kans dat het glas met schuimkraag geserveerd wordt op een viltje met de uitnodiging maandag nog een keer langs te komen. Maar dan niet voor een biertje, maar om te komen praten over een leuke baan in de horeca. 

6 reacties

 • Joseppe Greuters

  1 maand geleden
  Vanuit mijn nabije omgeving ken ik veel voormalig horecapersoneel dat mede doordat ze door de corona omstandigheden eruit gewerkt werden bij hun baas. Inmiddels zitten ze in een andere branche die meer zekerheid en salaris bieden dan dat ze in de horeca hadden. Misschien moeten ze daar eens wat meer in investeren. In plaats van bierviltjes met loze beloftes en geboden mogelijkheden/ perspectieven die niet waargemaakt worden. Want goed personeel heb je niet zomaar en is van groot belang.
 • Marco Wegma

  1 maand geleden
  Nou wat leuk in de horeca werken. Verplicht boa spelen bij de deur om QR code’s te controleren. Nee dank je wel
 • Jasmijn van Tuil

  1 maand geleden
  Natuurlijk zitten bij de horeca om personeel, al het personeel dat eerder in de horeca gewerkt heeft, heeft gemerkt hoe slecht de arbeidsvoorwaarden zijn en de arbeidstijden en wil niet meer terug en blijft waar ze nu werken.
 • B v.d. Laar

  1 maand geleden
  Als de horeca ondernemers eerst eens beginnen samen met de supermarkt ondernemers om een net uurloon uit te betalen i.p.v. die fooi dan is het probleem snel opgelost.
 • J. Larsen

  1 maand geleden
  Interessant verhaal met allerlei initiatieven wat de horeca siert. Alleen staat er totaal niets inzake de salaris - een goede eerlijke betaling is natuurlijk de beginnende basis. Dus dit ook even in de artikel noemen helpt zeker om personeel te motiveren.
 1. De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessurestress ESA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmoment’ OVC’85
  PREMIUM
  voetbal arnhem e.o.

  De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, blessure­stress E­SA-topscorer Titarsolej en ‘discutabel kantelmo­ment’ OVC’85

  De Rijnderby in de vierde klasse B tussen CHRC en SDOO kwam langzaam op gang, maar na een overtreding van SDOO’er Timo Jansen sloeg de vlam in de pan. Hij kreeg zijn tweede gele kaart. Kort daarna kreeg ook CHRC-speler Hannes Rensen zijn tweede gele kaart. In de 94e minuut was er onenigheid over een inzet van Leni Onderstal, scheidsrechter kon niet zien of de bal wel of niet over de achterlijn ging. Geen doelpunt, waarna direct werd afgefloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.