Martijn Brugman in de zaak van zijn groenteboer Frits Mathijssen aan de Drieslag in Malburgen-Oost. ,,Dan kom ik terug met een vest van een dure winkel. Helemaal vol ben ik ervan, trots. En dan begint het. ‘Pa, het lijkt wel een vloerkleed.’”
Volledig scherm
Martijn Brugman in de zaak van zijn groenteboer Frits Mathijssen aan de Drieslag in Malburgen-Oost. ,,Dan kom ik terug met een vest van een dure winkel. Helemaal vol ben ik ervan, trots. En dan begint het. ‘Pa, het lijkt wel een vloerkleed.’” © Gerard Burgers

Bij columnist Martijn Brugman liggen de komkommers buiten de koelkast

InterviewARNHEM - Arnhemmer Martijn Brugman is tien jaar columnist bij De Gelderlander in Arnhem. Hij heeft net zijn 500e ‘Onderlangs’ geschreven. ,,Interview me maar bij mijn groenteboer Frits Mathijssen in Malburgen in Arnhem-Zuid", zegt hij. ,,Daar haal ik heel veel inspiratie vandaan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.