Martijn Brugman in de zaak van zijn groenteboer Frits Mathijssen aan de Drieslag in Malburgen-Oost. ,,Dan kom ik terug met een vest van een dure winkel. Helemaal vol ben ik ervan, trots. En dan begint het. ‘Pa, het lijkt wel een vloerkleed.’”
Volledig scherm
Martijn Brugman in de zaak van zijn groenteboer Frits Mathijssen aan de Drieslag in Malburgen-Oost. ,,Dan kom ik terug met een vest van een dure winkel. Helemaal vol ben ik ervan, trots. En dan begint het. ‘Pa, het lijkt wel een vloerkleed.’” © Gerard Burgers

Bij columnist Martijn Brugman liggen de komkommers buiten de koelkast

InterviewARNHEM - Arnhemmer Martijn Brugman is tien jaar columnist bij De Gelderlander in Arnhem. Hij heeft net zijn 500e ‘Onderlangs’ geschreven. ,,Interview me maar bij mijn groenteboer Frits Mathijssen in Malburgen in Arnhem-Zuid", zegt hij. ,,Daar haal ik heel veel inspiratie vandaan.”

0 reacties

  1. Man die nichtjes (6 en 7) misbruikte, hoeft niet terug de cel in. ‘Doorgaan met behandeling en werken is beter’
    PREMIUM

    Man die nichtjes (6 en 7) misbruikte, hoeft niet terug de cel in. ‘Doorgaan met behande­ling en werken is beter’

    ZUTPHEN/ VELP - Een 42-jarige Velpenaar die geregeld aan de schaamlippen en de billen van zijn nichtjes van 6 en 7 zat, hoeft niet terug naar de gevangenis. Doorgaan met behandelen en aan het werk blijven, is belangrijker, oordeelt de rechtbank. Die veroordeelde de verdachte tot een celstraf van 12 maanden, waarvan 11 voorwaardelijk, plus een werkstraf van 150 uur.

In samenwerking met indebuurt Arnhem