Bij Simone uit Arnhem is puffen tijdens zwangerschap uit en is ontspanning in

videoARNHEM / ELST - De Arnhemse zwangerschapscoach Simone Kamping zweert bij diepe ontspanning. Deze maand werd de duizendste baby volgens haar principes ter wereld begeleid. Reden voor een feestje in Elst.

Indra kijkt kort om zich heen, om vervolgens de ogen weer snel op zijn moeder Kim Cloosterman (33) te richten en zijn kleine lijfje tegen haar aan te duwen. Hij sluit de oogleden en zondert zich af van de gezellige drukte om hen heen.

Volledig scherm
Kim Cloosterman (l) had zoveel baat bij de zwangerschapsyoga van Simone Kamping (r) dat het haar hielp bij het op ontspannen wijze ter wereld brengen van haar zoon Indra (m). © Rolf Hensel

Duizendste baby

Ongemerkt vormt de drie weken oude baby met moeder Cloosterman en vader Ravi Ramautar het middelpunt van het babyfeestje op Droom Landerij De Park in Elst. Indra is de duizendste baby van wie de moeder zwangerschapsyoga heeft gevolgd bij zwangerschapscoach Simone Kamping. 

Grote broer Bodhi (4) is een van de 999 vooral uit Arnhem en Elst afkomstige baby’s die Indra voor gingen. ,,De zwangerschapsyoga beviel toen ook prima”, zegt Cloosterman, terwijl Bodhi achter een ballon aan jaagt. ,,We deelden in onze groep lief en leed en gaan binnenkort koffie drinken.”

Quote

Ik heb een klik met haar

Kim Cloosterman, Moeder van baby Indra over zwangerschapsyogacoach Simone Kamping
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.