Volledig scherm
PREMIUM
Paul Koster stopt na vier jaar als voorzitter van de supportersvereniging Vitesse. ,,Volgend jaar ga ik weer lekker zonder verplichtingen voor en na de wedstrijd in vak 118 van de Oost-Tribune voetbal kijken.” © Rolf Hensel

‘Bij Vitesse is het vaak net niet. Daar ontwikkel je een pantser voor’

InterviewARNHEM -  Zijn houdbaarheidsdatum kwam eraan, voelde Paul Koster. Daarom legt hij op zaterdag 1 juni na vier intensieve jaren als voorzitter van de Supporters- vereniging Vitesse zijn taken neer. Volgend seizoen zit hij weer gewoon als voetballiefhebber in GelreDome. ,,Ik stop met alles, maar het supporterschap van Vitesse blijft mijn core-business.”

Het is de dag na de laatste wedstrijd van voetbaljaar 2018/2019. In het 47e duel van het seizoen laat Vitesse de kans op Europees voetbal liggen. FC Utrecht was in GelreDome te sterk (0-2).

Chagrijnig, Paul Koster?
,,Ik ben voor het einde weg gegaan. Ik was er zó klaar mee...”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.