Bijna 25.000 hardrijders op de bon door trajectcontrole op Pleijroute in Arnhem

update | videoARNHEM/ HUISSEN - De eerste vier maanden van 2021 zijn op de Pleijroute in Arnhem bijna 25.000 hardrijders bekeurd. Daarmee staat de N325 bovenaan in het lijstje met boetes op provinciale wegen. In de landelijke top tien van trajectcontroles staat de drukke verbinding op de zevende stek.

23 reacties

 • patrick wijgman

  6 maanden geleden
  ...beste te hardrijders, kom gewoon naar de Arnhemse Rijnkade...daar mag alles, daar mag je zo hard rijden als je maar kan en daar mogen de buurtbewoners niet eens tegen protesteren. Maar 3 min te lang parkeren ....dat handhaven ze dan weer wel. Bah.
 • Frank vd Berg

  6 maanden geleden
  @Steef, die droeftoeter heeft z'n kentekenplaat gesprayed waardoor de foto's geen kenteken laten zien 👍🏻 🤡
 • Roland

  6 maanden geleden
  Je kan hier best harder rijden dan 80 km/h op je snelheidsmeter, dit is werkelijk hooguit 76 echte kilometers. Dit is de reden dat er tegenwoordig vaak vrachtwagens links rijden, 80 is dan ook echt 80. En bij 83 echte kilometers krijg je echt nog geen bekeuring.
 • Steef Frederiks

  6 maanden geleden
  Hoe dom ben je als bestuurder als je op dit traject nog een bekeuring krijgt? Het staat redelijk duidelijk aangegeven, maar toch komt er nog regelmatig zo’n droeftoeter langs scheuren met ruim meer dan 80 km/h.. En dan huilie huilie doen als je die prent krijgt! Ik zeg, je krijgt wat je verdient!!
 • Harry Balls

  6 maanden geleden
  Da's lekker harken of niet dan, tollenaars?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.