Bizar Bazar.
Volledig scherm
PREMIUM
Bizar Bazar. © Erik van 't Hullenaar

Bizar Bazar weigert gasten te controleren op QR-code: ‘Bij een tweede overtreding sluiten ze mijn zaak’

ARNHEM - Horecaondernemer Mirella Kreger van Bizar Bazar weigert bij haar gasten de CoronaCheck-app te controleren. De gemeente Arnhem kent geen pardon. ,,Ze hebben mij al gebeld. Ik krijg geen waarschuwing, maar direct een dwangsom. Bij een tweede overtreding sluiten ze mijn zaak.’’

25 reacties

 • Jan Zomers

  12 maanden geleden
  Kom op... het is maar voor één maand. Corona is bijna ten einde - in Engeland, Denemarken, Zweden en Noorwegen zijn alle maatregelen opgeheven en is alles weer normaal. De verwachting is dat op 1 november hier ook alles weer normaal is. Alhoewel, bij Hugo de Jonge weet je het nooit.
 • Eelco de Boer

  12 maanden geleden
  Totaal geen respect voor dit soort weigeraars voor wie iets simpels als een code scannen blijkbaar al te moeilijk is. En in een restaurantje als dit hoef je daar echt geen extra personeelslid voor aan te stellen, je wijst normaliter ook iemand naar een tafeltje, daar zit nu behalve een welkomstwoordje en het aannemen van de jassen gewoon één stapje bij in.
 • Christien Kwarten

  12 maanden geleden
  Veel respect voor u .u doet tenminste niet mee aan de tweedeling in de samenleving ,en als we allemaal gevaccineerd moeten zijn waarom dan niet de diplomaten en de hoge heren????het hele corona beleid is een lachertje
 • Wil Kaap

  12 maanden geleden
  Ik heb vanmiddag tot de avond op een aangenaam terras gezeten en ook binnen. Alle gasten hadden een bewijs bij zich en binnen 29 seconden gecontroleerd. Ok 1 x ging mis omdat hij het niet deed. Dus sluiten die weigeraars en stoppen met het genuil. Saneren die hele zeurende bedrijfstak. Waaronder bizar bazar plein 32 en de zaken van oeboehoe.
 • van den Bos

  12 maanden geleden
  Als deze ondernemers het controleren van een QR-code al moeilijk en tijdrovend vinden...

In samenwerking met indebuurt Arnhem