Volledig scherm
Arnhem, 1 april 2018. Dancetour op de Markt. © Gerard Burgers

Bizzey, Frenna, Afro Bros en STUK op Dancetour in hartje Arnhem

ARNHEM - Bizzey, Frenna, STUK, Tony Junior, Afro Bros, Outsiders en Trobi staan op Dancetour Arnhem. Eerste paasdag (21 april) gaat het Dancetour-seizoen traditiegetrouw van start met Dancetour Arnhem op de Markt. Voor Arnhem is dit de elfde Dancetour editie. Dancetour is gratis toegankelijk.

De mannen van Afro Bros komen uit Arnhem en maakten vooral ook naam als producers. Bizzey stond het hele jaar door in de top 40 met verschillende nummers waaronder ‘Ja’, ‘Drama’ en ‘Culo’. Frenna heeft de Nederlandse urban-industrie inmiddels veroverd en behoort tot de topartiesten van Nederland. Hij verbrak in 2018 samen Lil Kleine een Nederlands Spotify-record voor meeste streams in 24 uur met hun hit ‘Verleden Tijd’. 

Volledig scherm
De mannen van Afro Bros uit Arnhem. © PR

STUK timmert sinds 2015 hard aan de weg. Waar STUK op YouTube onder de naam StukTV domineert met ruim 1,6 miljoen abonnees, is de act ook in het festival- en clubcircuit naam aan het maken. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om zijn energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

80.000 jongeren

Vorig jaar was Dancetour na acht edities op de Stadsblokken terug op de Markt. Met 9.000 bezoekers kon de organisatie spreken van een zeer geslaagd evenement. Er zijn dit jaar Dancetour-edities in Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem. Dancetour blijft gratis toegankelijk en verwacht in totaal 80.000 jongeren op de zeven edities.

Data Dancetour seizoen 2019:  Arnhem 21 april (eerste paasdag), Dordrecht 27 april (Koningsdag), Lelystad 30 mei (Hemelvaartsdag),  Breda 9 juni (eerste pinksterdag), Goes 28 juli, Tilburg 18 augustus, Doetinchem 29 augustus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtvalken, met aanstormend luchtracetalent in de Eusebiustoren
    PREMIUM
    fotoserie

    Arnhem groeit uit tot eldorado van de slechtval­ken, met aanstor­mend luchtrace­ta­lent in de Eusebiusto­ren

    ARNHEM - In de Eusebiustoren in Arnhem groeien de drie jonge slechtvalken als kool. Ze ogen nog wat log en plomp maar dat is slechts schijn. Over een paar weken zullen ze voor het eerst van hun leven het luchtruim kiezen om daar net als hun ouders uit te groeien tot de snelste vogels ter wereld. Het record in de duizelingwekkende duikvlucht van de slechtvalk staat wereldwijd op 389 kilometer per uur.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.