Café De Schoof in Arnhem voor de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Café De Schoof in Arnhem voor de lockdown. © Erik van 't Hullenaar

Blijdschap na de woede van de vorige persconferentie: ‘Ik hoop dat het nu ook echt voorbij is’

ARNHEM - Liesbeth de Zoete van Café De Schoof in Arnhem ziet weer perspectief nu de horeca groen licht krijgt en tot tien uur 's avonds open mag. ,,Ik hoop dat het nu ook echt voorbij is. We gaan donderdag open en daarna tot en met het weekend door. Ik hoop dat we elkaar zien bij een biertje.”

5 reacties

 • Ceciel Buijser

  4 maanden geleden
  Als al die mensen die ageren tegen het tonen van de QR-code inderdaad allemaal thuis blijven, wordt het tenminste gezellig in de kroeg.
 • R. Fluit

  4 maanden geleden
  Jammer van die 2deling in ons gezellige landje. Wat wil Rutte hier nou mee bereiken? Wie snapt het nog?
 • Jessica Berends

  4 maanden geleden
  "Ik hoop dat het nu ook echt voorbij is". Ik denk dat we dat allemaal hopen, al 2 jaar lang. Maar wij controleren het virus niet, het virus controleert ons. Het enige wat we kunnen doen is wapens als vaccins zoeken en proberen te voorkomen dat iedereen tegelijk ziek wordt, dat levert nog veel meer schade op. Helaas zijn er veel mensen die dat niet geloven en wiens geduld op is. Deels terecht, De Jonge heeft echt een puinhoop van het beleid gemaakt. Hopelijk doet Kuipers het beter.
 • Anne Schoen

  4 maanden geleden
  Zo lang de QR verplicht is, kom ik nergens. Ben gevaccineerd maar ik ga echt niet meedoen aan zo'n achterlijk opgelegd segregatiesysteem.
 • A. Bruijs

  4 maanden geleden
  Ik hoop het voor de horeca maar gezien dat de qr code nog getoond moet worden vrees ik het ergste ..

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.