Voorbeeld van een afvalcontainer van 60 liter.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorbeeld van een afvalcontainer van 60 liter. © Venema Media

Blijft het afvalbeleid? Dan een extra grote restafvalcontainer erbij in Arnhem

ARNHEM - Arnhemmers kunnen hun restafval in de toekomst niet alleen in een container voor 30-literzakken gooien, maar ook in één waar zakken van 60 liter in passen. 

10 reacties

 • René P. Egmond

  1 jaar geleden
  Vreemde oplossing. Nog meer containers in het straatbeeld. Gewoon de 30 liter inzet er uit halen, veel goedkoper. Dit is het gezicht redden van de raad die voor de onzinnige 30 liter maat heeft gestemd.
 • Oscar

  1 jaar geleden
  Naar verwachting zal l hef huidige afvalbeleid massaal worden afgewezen in maart. Daarmee zal er gelukkig een einde komen aan het faciliteren van helaas 20% van onze asociale medeburgers die weigeren mee te doen. Ook als er grotere afvalbakken komen. Met als gevolg dat de overige 80% nu voor alle kosten opdraaien. Dat ik na 1 maart met mijn weinige restafval meer kwijt ben voor mijn afval heb ik graag over voor een schonere stad. Weg met Palermo aan de Rijn!
 • Harvey

  1 jaar geleden
  Het hele systeem is drama, gewoon weer de containers open, niks pasjes. De gemeente is op "geldjacht", en de burger moet hiervoor bloeden. Ik pas ervoor.
 • Wim

  1 jaar geleden
  Nog meer kosten. De gekte regeert.
 • Jeempie

  1 jaar geleden
  Het kan niet de bedoeling zijn dat Arnhem volgebouwd word met allerlei afvalcontainers. Het huidige Diftar systeem is de inzet van het referendum. Onderdeel hiervan is de te betalen rekening. Alsmede het aan te bieden volume. De trommels zijn zonder de noodzakelijke wijziging in het wettelijk bindende afval besluit van Arnhem kleiner gemaakt. Dat besluit verwijst namelijk expliciet naar 60 liter zakken niet naar 30 liter....Als je een nieuwe pleister op een wond plakt laat je de oude toch ook niet zitten ??? 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.