Volledig scherm
Achter een woonblok aan de Laan van Klarenbeek in Arnhem heeft zaterdag begin van de middag brand gewoed na een blikseminslag. © Roland Heitink

Blikseminslag veroorzaakt brand in garage in Arnhem, enkele huizen zonder stroom

ARNHEM – Door een blikseminslag is zaterdagmiddag achter huizen aan de Laan van Klarenbeek in Arnhem brand uitgebroken in een garage. Het vuur zorgde voor flink wat rook.

Hoewel de brandweer de vlammen snel wist te blussen kunnen veel spullen uit de garage als verloren worden beschouwd.

Door de blikseminslag zitten enkele huishoudens in de omgeving zonder stroom. Liander komt ter plaatse om dit op te lossen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.