Drukte op de Rijnkade in Arnhem. Omwonenden klagen steen en been over hinder.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op de Rijnkade in Arnhem. Omwonenden klagen steen en been over hinder. © Gerard Burgers

Blokkade tegen overlast op Rijnkade in de kiem gesmoord: ‘Mocht niet van politie’

ARNHEM - De Arnhemse politie heeft een aangekondigde blokkade-actie van de Rijnkade, vanavond, in de kiem gesmoord. Dat zegt de initiatiefnemer van het protest, Duncan Onderstal. ,,Het was opruiing, werd mij verteld.”

15 reacties

 • bart verplak

  5 maanden geleden
  Marcouch neem je rotzooi mee. Niemand zit op deze 'overlast' te wachten.
 • Marjolein de W.

  5 maanden geleden
  Beste A I Anders, Nee, uiteraard keur ik het gedrag van dat gajes niet goed. Dat moet absoluut aangepakt worden. De oplossing ligt echter niet bij een oproep als van Duncan.
 • Karel Koning

  5 maanden geleden
  Blij dat Duncan weer op zijn vingers is getikt door oom agent. Helaas houd hij wel van wat rellen maar ziet niet wat voor ergernis het kan brengen en een onveilige situatie kan veroorzaken. Beter is om de politie hun werk daar te laten doen en niet dat o.a. een Duncan hun werk gaat overnemen. Aanwonenden zitten ook niet te wachten op dit soort onzinnige acties van bewoners die er niet wonen.
 • miriam de kruiff

  5 maanden geleden
  Dit mischien een oplossing na 20 uur beneden kade afsluiten wat ik ook niet begrijp als burgers een tegen actie doen mag dat niet zware straffen maar zij als gekke rijden kan allemaal en we weten ook wie het zijn maar dat mag in de politiek correct land niet gezegd worden Miriam
 • Anne Schoen

  5 maanden geleden
  Dit is toch de omgekeerde wereld?? Bizar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.