De Korenmarkt in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
De Korenmarkt in Arnhem. © Gerard Burgers

Boa krijgt hulp om sfeer op Korenmarkt goed te houden bij coronacontroles: ‘Mensen welkom heten in de stad’

ARNHEM - Arnhemse handhavers krijgen zaterdag hulp van zogeheten sfeerkeepers. Die moeten vooral bijdragen aan een goede sfeer op de Korenmarkt. 

14 reacties

 • Jan Willem Scholten

  3 weken geleden
  Opsluiten iedereen die zich niet aan de regels gaat houden , vooral Oubama die kritische ondernemer! Iedereen weet inmiddels dat gevaccineerden niet ziek kunnen worden of anderen kunnen besmetten.. En laten we hopen dat Jos Verstappen weer gaat winnen in Zandvoort. Goed weekend allemaal
 • Mattie Veld

  3 weken geleden
  Nee @Mirjam, wie zich niet heeft laten vaccineren moet zich laten testen, dán heb ik er pas respect voor.
 • bart verplak

  3 weken geleden
  Heimwee naar mevrouw Ten Kate.
 • Ceciel Buijser

  3 weken geleden
  Doodmoe word ik hiervan, van dat gejammer van de horecabazen en van de reacties hieronder nog meer. De horeca heeft de afgelopen anderhalf jaar miljoenensteun gekregen van de overheid (= van ons, dus). Superfijn dat het gros daardoor overeind is gebleven. Je zou verwachten dat men blij is dat het einde van de maatregelen nabij is, en dat er weer mensen binnen anderhalve meter afstand van elkaar mogen hossen. In ruil daarvoor: een coronacheck. Dat lijkt me een tegenprestatie dat te overzien is.
 • Mirjam Wichhart-Goldman

  3 weken geleden
  En de tweedeling gaat maar door. @ Mattie Veld: waarom zijn mensen zelfzuchtig omdat ze zich niet laten vaccineren, daar zal men een goede reden voor hebben. Heb jij je laten vaccineren voor een ander of voor jezelf? Heel veel mensen hebben het gedaan voor meer vrijheid en heel veel mensen geven dat ook toe maar zijn dan diegenen die dat niet hebben laten doen zelfzuchtig? Waar blijft het respect?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.