Robert Reinders.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Reinders. © Rolf Hensel

Boa Robert krijgt een coronabonus: ‘De werkdruk is hoger door extra uren en kortere lontjes’

ARNHEM - Voor hun extra inzet tijdens de coronacrisis krijgen de boa’s van Arnhem en Rheden een bonus van 300 euro. Handhaver Robert Reinders is er blij mee. ,,De werkdruk was echt hoger.”

18 reacties

 • Johrey

  2 jaar geleden
  Ben erg blij met BOA's. Zij treden daar op waar politie geen tijd heeft of niet kan. Fijn dat er een organisatie is die de verloedering en het asociale gedrag van sommigen probeert in te dammen. Goed werk en dit verdient, net als vele ander beroepen, best wel een extraatje.
 • Jeempie

  2 jaar geleden
  Handhavers kiezen zelf om te doen wat zij doen. Het zijn geen politieagenten, al zien zij zichzelf wel graag zo. Denk dat de politie ook beter toezicht moet houden op wat en hoe handhavers hun taken uitvoeren en wie zij denken te zijn...Een BOA moet geen wapens willen, die heeft de politie en marechaussee al net zoals het recht op gebruiken van gepast geweld indien nodig. Dat is meer dan voldoende...! 
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Ook de politie heeft prenten uitgedeeld maar dat wordt niet aan gerefereerd. Makkelijk om tegen de boa;s aan te trappen vanachter de computer. Held. 
 • Hennie Brouwer

  2 jaar geleden
  Hoogte vastgesteld door Grappenhaus en consorten.
 • jhu

  2 jaar geleden
  "Ga eens gewoon je werk doen waar je voor opgeleid bent"....dat doen ze ook Fritsie. Alleen is het dagelijkse gescheld (en meer!), door oorzaken waar zij geen invloed op hebben, te veel van het goede (kwade). Als men zich zou gedragen dan was dit helemaal niet nodig geweest. Maar nee hoor, Veel mensen zijn chagrijnig, agressief, opstandig.....en dan met kerst lekker hypocriet gaan zitten doen. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.