Zangeres Marloez Bolt treedt op voor de camera's, in de als studio ingerichte kantine van voetbalvereniging Arnhemse Boys, in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Marloez Bolt treedt op voor de camera's, in de als studio ingerichte kantine van voetbalvereniging Arnhemse Boys, in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. © Videostill

Boa’s leggen live-uitzending vanuit Arnhemse voetbalkantine plat

ARNHEM - Handhavers van de gemeente Arnhem hebben zaterdagavond een live uitzending met een twintigtal artiesten vanuit de als studio ingerichte voetbalkantine van Arnhemse Boys stilgelegd. 

17 reacties

 • Van Sonsbeke

  3 maanden geleden
  Bert Geurtz , is niet de slimste gezien zijn commentaar in het interview.Van Peter van der Kamp had ik meer gogme verwacht. Arnhemse Boys vind ik hierin niets te verwijten
 • M.H. Gerrits

  3 maanden geleden
  Misschien kan Bert Geurtz eens een dagje in de coronazorg in Rijnstaete meelopen! Hoe maatschappelijk verantwoord is je bedachte constructie voor dat feestje Bert? Je gedrag verbaast me helaas niet.
 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Beroepsleugenaar Geurtz in actie: Hieronder reageert hij dat het productieteam uit 10 a 12 mensen zou bestaan en dat de artiesten met een begeleider/chauffeur zouden komen. In het volgende artikel geeft hij aan dat er 30 mensen aanwezig waren ten tijde van de controle. 12 man productie plus 2 artiesten en 2 chauffeurs is 14 en geen 30. Dus mijnheer Geurtz, neem gewoon je verlies, accepteer de boete en laat volgende keer niet ruim dubbel zoveel mensen toe en dus geen krokodillentranen achteraf.
 • Nicoh

  3 maanden geleden
  @ Mattie: Niet alleeen te veel mensen, maar ook te veel drank blijkbaar. En dan de media opzoeken om je te beklagen...
 • Wim

  3 maanden geleden
  Erg dom van de organisatie om dit te laten mislukken. Eigenwijs. En Arnhemse Boys heeft al een slechte reputatie. Dat telt teveel op.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le

 2. Prins Philip bijgezet in koninklijke grafkelder
  Play

  Prins Philip bijgezet in koninklij­ke grafkelder

Arnhem e.o.