Bob Roelofs is voor lokale partij Arnhem Centraal kandidaat voor een wethouderspost in het stadsbestuur van Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bob Roelofs is voor lokale partij Arnhem Centraal kandidaat voor een wethouderspost in het stadsbestuur van Arnhem. © Rolf Hensel

Bob Roelofs kandidaat-wethouder Arnhem Centraal

ARNHEM - Arnhemmer Bob Roelofs is kandidaat om namens lokale partij Arnhem Centraal de wethouderspost in te nemen in het nog te repareren college van burgemeester en wethouders.

8 reacties

 • Joris Goedbloed

  2 jaar geleden
  De uitslag van het referendum komt eraan. Als Diftar weggestemd word ligt het voor de hand dat de wethouders dan ook solidair zijn met elkaar zoals bij hun stem gedrag en collectief opstappen...!
 • Karel Koning

  2 jaar geleden
  Peter Schuitema 》En tegen Museum Arnhem die momenteel verbouwd word. Tegen Focus. En Arnhem Centraal was tegen de 83milj voor de Aliantie. En hij mag dan straks cultuur gaan over nemen. Hoe tegenstrijdig kun je dan zijn als partij en mogelijke wethouder. Het begint een theekransje te worden op stadhuis.
 • Peter Schuitema

  2 jaar geleden
  Was hij niet die man die zo tegen Arta was?! Zo ja, niet doen aub. Dan gaat stadsbelang niet altijd voor!
 • Julia Hupler

  2 jaar geleden
  Andere oplossing mogelijk? Lijkt mij BETER.
 • erik roelofs

  2 jaar geleden
  Vele raadsleden en wethouders zouden eens plaats moeten maken voor jong talent en écht betrokken inwoners van de stad. We moeten af van oudgedienden die bij elk nieuw college voor grote onrust zorgen als ze in de oppositie komen. Bij veel stadsbestuurders is de houdbaarheidsdatum allang verstreken. Deze "zittenblijvers" kissebissen liever voor eigen gewin dan dat van de stad. Arnhem verdient nieuw en fris elan, want de stad mist al decennia lef , daad- en slagkracht.

In samenwerking met indebuurt Arnhem