Bezoekers van Warkende Helden in Gelredome. Groepje boeren uit Oploo, Ervertsoord, Asten en Leveroy. Ze komen voor de alcohol en (muziek)sfeer: ,,Hier vind je niet van dat gladde volk.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van Warkende Helden in Gelredome. Groepje boeren uit Oploo, Ervertsoord, Asten en Leveroy. Ze komen voor de alcohol en (muziek)sfeer: ,,Hier vind je niet van dat gladde volk.” © Gerard Burgers

‘Boerenjongens krentenbrood’ bij Warkende Helden in GelreDome: ‘Niet dat gladde volk dat je normaal ziet’

Geen Lady Gaga of Elton John, maar Wim Salabim en Boer Bennie. De artiesten die zaterdagavond op het podium van het Arnhemse GelreDome klimmen, zijn misschien geen wereldsterren, maar kunnen op net zo’n warme ontvangst rekenen.

12 reacties

 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Met een hoedje rondlopen waar 'kut' op staat en dan verbaasd zijn dat de dames niet op je af komen vliegen. Hahahaha. @Rini Bos, je overdrijft. Neem die @Kaa niet zo serieus.
 • José Thannhauser

  2 maanden geleden
  Niels te Boekhorst, klopt. Heb deze opmerking vaker aan deze krant vermeld. Super irritant. Zelfs geen aut. Correctie?
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Gompel. Schots. Verroest ik mis Zult.
 • Rini Bos

  2 maanden geleden
  De reactie van M. v. d. Kaa klinkt mij niet fris in de oren. Sterker nog; deze taal werd gebruikt bij de oosterburen in de jaren dertig en ook bij de Hutu's en de Tutsi's. Het is dehumanisering en mensen tegen elkaar opzetten.
 • Edwin Hinloopen

  2 maanden geleden
  Klompen Uit Trekken? Is dat het advies op de hoofddeksels?

In samenwerking met indebuurt Arnhem