Bokstraining voor bewoners van Eldenstaete: 'Zie ze stralen!'

VIDEOARNHEM - Zorgbehoevenden en boksen: het lijkt een gekke combinatie. Toch heeft zorgorganisatie Pleyade juist daarom trainer Kevin Bruijsten (31) binnengehaald. Tien dinsdagochtenden zal hij zes bewoners van Eldenstaete in Arnhem-Zuid, waar veel dementerenden wonen, en evenzoveel sportmaatjes van de HAN-opleiding social work met zijn stoothandschoenen aan het werk zetten.

,,Er wonen hier ook veel jonge mensen met dementie’’, verduidelijkt Pleyade’s teamhoofd Zorg Cora van Tiem. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Crisisteams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandige ondernemers tijdens coronacrisis
    PREMIUM

    Crisis­teams regio Arnhem zetten alle zeilen bij voor steun aan zelfstandi­ge onderne­mers tijdens coronacri­sis

    ARNHEM - Bijna 5000 zelfstandige ondernemers in Arnhem en omringende gemeenten hebben via de gemeenten een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning tot aan het bestaansminimum. In Arnhem alleen gaat het om 2.500 zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemers met enkele personeelsleden. Crisisteams zetten alle zeilen bij om veel uitkeringen nog voor de Pasen uit te betalen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.