Vrijwilligers van Heel Arnhem Schoon rapen bij een eerdere gelegenheid zwerfafval in Malburgen, met bij de hand de kar voor vervoer van materialen en vuilniszakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van Heel Arnhem Schoon rapen bij een eerdere gelegenheid zwerfafval in Malburgen, met bij de hand de kar voor vervoer van materialen en vuilniszakken. © Rolf Hensel

Bolderkar zwerfvuilploeg Arnhem gejat: donaties sympathisanten goed voor vijf nieuwe

ARNHEM - Eén opruimkar gejat, vijf nieuwe terug: dat overkomt deze week Heel Arnhem Schoon, de ploeg van vrijwilligers die in de wijk Malburgen in Arnhem regelmatig zwerfvuil ruimt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Buurtbewoners zijn bang na schietpartij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’
    PREMIUM

    Buurtbewo­ners zijn bang na schietpar­tij in Arnhem: ‘Ik laat mobiel en horloge thuis als ik hond uitlaat’

    ARNHEM - De schietpartij bij winkelcentrum De Laar Oost heeft er behoorlijk ingehakt bij winkelend publiek en buurt in Arnhem-Zuid. ,,Dit kon je al heel lang zien aankomen”, zegt een flatbewoner. Een buurman zegt: ,,Als er nu niets gebeurt, dan is dit deel van De Laar over 10 jaar een achterbuurt. Als ik mijn hond uitlaat dan laat ik mijn mobiel en horloge thuis.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.