Schets van het woon- en sportcomplex dat moet verrijzen in het Olympuskwartier in Arnhem-Zuid, nabij de Decathlon en De Grote Koppel.
Volledig scherm
PREMIUM
Schets van het woon- en sportcomplex dat moet verrijzen in het Olympuskwartier in Arnhem-Zuid, nabij de Decathlon en De Grote Koppel. © Janssen de Jong Projectontwikkeling

Bouwer voor woon- en sportcomplex bij voormalige Rijnhal in Arnhem

ARNHEM - In het gebied bij de Rijnhal in Arnhem-Zuid wordt over vier jaar een nieuw complex opgeleverd met tweehonderd woonappartementen en sport- en beweegvoorzieningen.

15 reacties

 • Billie84

  2 jaar geleden
  Lekker om in de aanval te gaan richting anderen! Ja mevrouw de Nijmeegse, dat is exact dat gene wat jezelf alsmaar doet! Maar uit je commentaar op Nijmeegs draadje merk ik op dat het vooral haat en nijd is van jou naar Arnhem toe, Nijmegen mag van jou vooral hoger bouwen en Arnhem moet volgens jou vooral laag houden want ja zo komt Nijmegen over als een 'echte' stad. Laat zo houden deze plek is juist perfect voor hoogbouw die voldoet in een markt waar vooral tekorten zijn. 
 • Laura

  2 jaar geleden
  Lekker om in de aanval te gaan richting anderen, die anders denken over deze plannen.Deze hoek van Arnhem wordt als maar lelijker en nog meer flats is niet goed.Zet er gewone woningen neer met een fatsoenlijke tuin.
 • J Peters

  2 jaar geleden
  Hallo Circa €1000,- per maand???. Daar komt nog wel wat bij in die vier jaar. Wanneer wordt er eens iets voor ouderen gebouwd die Nederland groot gemaakt hebben. En ook nog BETAALBAAR IS.
 • gerard64

  2 jaar geleden
  ook als heel gezond bent en je sport elke dag .wil niet zeggen dat je Corona virus overleefd .er zijn veel mensen overleden die top sport bedreef, en is net hoe het lichaam het op pak de virus.
 • Billie84

  2 jaar geleden
  Ik ga er even vanuit dat je niet het hele artikel kunt lezen (het is premium stuk) want anders had je deze bijdrage niet geplaatst. Er staat nam.: In het gebouw wordt ook 3500 vierkante meter ruimte gerealiseerd voor commerciële doeleinden. Voor het gebruik daarvan heeft de ontwikkelaar ondernemers in de sfeer van vrijetijdsbesteding op het oog. Tevens zit er al een horeca gelegenheid naast de Decathlon (Grand Cafe La Rocca). 

In samenwerking met indebuurt Arnhem