Impressie van het nieuwe Gashouderskwartier (voorheen Fluvium geheten) langs de Westervoortsedijk in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het nieuwe Gashouderskwartier (voorheen Fluvium geheten) langs de Westervoortsedijk in Arnhem. © BPD

Bouwer woningen Gashouderskwartier staat klaar, maar wanneer kan hij beginnen? Over drie jaar pas?

ARNHEM - De bouw van 186 nieuwe woningen op het voormalige gasfabriekterrein in Arnhem wordt in het ergste geval misschien wel met drie jaar vertraagd door een nieuwe bezwaarprocedure. Terwijl de meeste koopwoningen in dat ‘Gashouderskwartier’ al zijn verkocht.

6 reacties

 • Wim

  2 jaar geleden
  Schandalige traagheid. Marcouch moet op tafel slaan. Bouwen.
 • Hans de Graaf

  2 jaar geleden
  Je hebt je onderneming al jaren op een industrieterrein. Naast een gebied wat ook tot dat industrieterrein behoorde. De gemeente verandert de bestemming van het gebied van je buurman en nu mag je binnenkort niets meer vanwege je buren. Dan is het toch logisch dat je je verweert? Beetje naïef van de bouwer om de schuld van de vertraging op van Houtum te schuiven. Zo werkt de rechtspraak in Nederland.
 • erik roelofs

  2 jaar geleden
  Laat BPD dan eindelijk masr eens beginnen met Coberco terrein. Schiet ook al niet op. Wat duurt dat daar lsng, schande!
 • R. Holslag

  2 jaar geleden
  Van Houtum loopt al jaren te zieken. Er staan al woningen niet heel ver van zijn terrein. Een puinbreker is natuurlijk vragen om moeilijkheden en daarom is hier ook geen vergunning voor afgegeven door de gemeente Arnhem.Het is te triest voor woorden dat één iemand het voor zoveel mensen dreigt te verknallen.
 • Jan den Tien

  2 jaar geleden
  Dat krijg je natuurlijk als je woningen wilt bouwen naast een bedrijventerrein. Dit kun je het bedrijf niet aanrekenenen . Wel aan de naïviteit van de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Arnhem