Aanvoer van bomen als nieuwe aanplant voor Landgoed Klingelbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanvoer van bomen als nieuwe aanplant voor Landgoed Klingelbeek. © Gerard Burgers


Arnhem wil herhaling ‘Klingelbeek’ voorkomen en broedt op verbod op pelletkachels bij nieuwbouw

ARNHEM - Het gemeentebestuur van Arnhem broedt op een plan om kleinschalige kachelinstallaties op houtpellets in nieuwbouw te verbieden. Dit omdat het stadsbestuur fervent tegenstander is van houtgestookte biomassa. 

4 reacties

 • gerrit59

  3 jaar geleden
  Eerst een bio centrale openen en de mensen privé met gesubsidieerde pallet kachel verbieden. Raar land.
 • beka

  3 jaar geleden
  helaas weer een voorbeeld van de klimaat-hysterie waarin Nederland zich momenteel bevind. Bijna iedereen heeft er een mening over, worden beslissingen geforceerd maar niemand heeft de juiste oplossing. Daardoor werden pelletkachels tot voor kort nog met subsidie (geld vanuit de maatschappij) gesteund komen we er nu achter dat dit geen goede keuze is. Dus: nog even afwachten met alle paniekvoetbal en alléén van het gas af als er een goed alternatief is. Verder alles nog op gas laten totdat er wel een goed alternatief is. 
 • MeneerDeMeute

  3 jaar geleden
  "Dit omdat het stadsbestuur fervent tegenstander is van houtgestookte biomassa. "Whahahaha wat lees ik nu? Sinds wanneer dan? En die biomassa centrale in de kleefde waard dan? Dat moest er komen! Ondanks massaal protest? Hoe kan dat dan?
 • bietie

  3 jaar geleden
  eh , en wie heeft toestemming gegeven voor een biomassa-centrale in de stad Arnhem? Gaan ze die nu ook sluiten? dan is Arnhem pas consequent!

In samenwerking met indebuurt Arnhem