Start van een crowdfundingsactie voor Grand Café Restaurant Metropole in Arnhem. Buiten actie voeren mocht wel van burgemeester Marcouch, maar de horeca ook echt binnen openen was in Arnhem een brug te ver.
Volledig scherm
PREMIUM
Start van een crowdfundingsactie voor Grand Café Restaurant Metropole in Arnhem. Buiten actie voeren mocht wel van burgemeester Marcouch, maar de horeca ook echt binnen openen was in Arnhem een brug te ver. © Gerard Burgers
Klachten vanuit Arnhemse horeca na dag van protest: ‘Meten met twee maten’

ARNHEM - De horeca in en rond Arnhem wilde zaterdag een middagje openen om te protesteren tegen de aanhoudende lockdown voor de sector. Na afloop van het protest klaagden uitbaters over meten met twee maten. 

7 reacties

 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  Aan de foto kun je zien waarom de horeca niet open kan. Er wordt geen afstand gehouden.
 • Anne Hout

  4 maanden geleden
  @Mattie, JIJ kunt zonder de horeca: prima! Jij zit blijkbaar met een goed pensioen achter de geraniums. De caféhouders en restauranteigenaars moeten geld verdienen om de belasting, huur, hun leveranciers, verzekeringen en personeel dat nog in dienst is te betalen. De Nederlandse maatschappij heeft deze mensen en het MKB heel hard nodig om de schatkist te vullen waaruit voorzieningen, onderwijs en zorg betaald moeten worden.Of denk je dat jouw AOW uit de lucht komt vallen?
 • Karel Koning

  4 maanden geleden
  Dat gemeenten diverse regels erop nahouden klopt ook inderdaad niet. Misschien a.s. woensdagavond dan maar met Marcouch een hapje en sapje drinken tijdens de gemeenteraadsvergadering? Want als een (verlate) kerstborrel mag dat wel weer van hem en het college.
 • G.J.W Wassink

  4 maanden geleden
  Er is maar één maat en dat is open. Horeca is niet essentieel lees ik; ws. o.a. Mcdonalds wel want die zijn alijd open, veel idioter kan het niet worden.
 • Ron van Dijk

  4 maanden geleden
  Er is maar één maat. Gewoon aan de landelijk geldende regels houden. Simpel, hè?!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.