De hoofdingang van GelreDome aan de Batavierenweg in Arnhem, thuishaven van Vitesse, in elk geval tot 1 oktober 2023.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdingang van GelreDome aan de Batavierenweg in Arnhem, thuishaven van Vitesse, in elk geval tot 1 oktober 2023. © Rolf Hensel


De addertjes onder het gras van de vastgelopen GelreDome-deal voor Vitesse

De ene dag lijkt de zaak zo goed als rond, een etmaal later worden de onderhandelingen over het gebruik van GelreDome door Vitesse na 30 september plots gestaakt en zit de kwestie opeens muurvast. Terwijl de tijdsdruk alleen maar oploopt. Wat is het probleem?

24 reacties

  • s. derijk

    2 weken geleden
    @ Tim Gertsen. De Amerikanen zijn Vitesse. En zij hebben alleen oog voor winst en hebben schijt aan supporters. Kortom, je support iets waar de liefde van de supporters moet komen en de stront van de club kant.
  • Nico Tukker

    2 weken geleden
    Uit het portret van Van de Kuit op Quotenet.nl: 'Wie her en der zijn oor te luistert legt, krijgt het beeld van een ruziezoeker, iemand die in eerste instantie een mooie deal belooft, maar dan allerlei apen uit de mouw trekt.' Kan het nog toepasselijker?
  • Nico Tukker

    2 weken geleden
    @ Andre Eggerding: Hij heeft in 2018 het Gelredome voor de neus van Vitesse en de province weggekaapt, geen cent uitgegeven aan onderhoud of investeringen, ieder jaar de huur aanzienlijk verhoogd, en ruzie gemaakt met iedereen bij Vitesse waar hij mee te maken kreeg, incl. de nieuwe eigenaar.Dat zijn de naakte feiten.
  • Tim Gertsen

    2 weken geleden
    Ondanks alle negatieve reacties van de Nijmeegse,Wageningse , Doetinchemse en cultuur aanhangers in de regio Gelderland blijft Vitesse gewoon bestaan of jullie het nu leuk vinden of niet. WIJ ZiJN VITESSE. ik wil ook alle supporters van Vitesse oproepen om achter hun club te staan in deze tijd. FORZA VITESSE. Maak een goed en sportief statement naar stadion eigenaar vd Kuijt
  • Andre Eggerding

    2 weken geleden
    @ Nico Tukker,ik heb het hier niet over zakendoen in het algemeen. Het gaat hier om een zaak tussen hem en Vitesse. Daarin is hij niet onbetrouwbaar gebleken. Zijn aanbod was vanaf het begin duidelijk. De prijs blijft hetzelfde. Dat was een vorstelijk aanbod. Waar vind je dat nog. Na 20 jaar nog steeds geen huurverhoging.

In samenwerking met indebuurt Arnhem