Bram van de Worp was jaren lang als voorzitter actief bij de intocht van Sinterklaas. Hij is afgelopen vrijdag op 76-jarige leeftijd overleden.
Volledig scherm
Bram van de Worp was jaren lang als voorzitter actief bij de intocht van Sinterklaas. Hij is afgelopen vrijdag op 76-jarige leeftijd overleden. © ROLF HENSEL

Bram van de Worp, de man achter Sinterklaas in Arnhem, overleden

ARNHEM - In zijn woonplaats Arnhem is afgelopen vrijdag Bram van de Worp overleden. Van de Worp (76) was als voorzitter van de Stichting Die Blide Incomst van Sinterniclaesz jaren lang de drijvende kracht achter de aankomst van Sinterklaas in de Gelderse hoofdstad. 

14 reacties

 • Lezer

  6 maanden geleden
  Dank u Sinterklaasje.
 • Rick01968

  6 maanden geleden
  Schamen??? Waarom?
 • Rick01968

  6 maanden geleden
  Was Bram ook een alle mensen-mens?
 • Willem Vermeulen

  7 maanden geleden
  Beste Jelle.. en die anderen die mijn reactie aanstootgevend vonden. Bedenk wél dat onder het voorzitterschap van meneer van der Worp élke verandering of kleine aanpassing systematisch is tegengewerkt. Dat elke belofte van een aanpassing opzij geschoven werd. Ondanks die belofte van aanpassing werd er weer geprovoceerd, de kleur schmink “negerzwart” werd aangepast naar héél donker bruin.. Meneer van der Worp heeft daar doelbewust voor gekozen, en dat gepromoot. De vereniging weet dat.. Ik schaam me in het geheel niet, en voel daar ook geen enkele reden toe.
 • Uw Buurman

  7 maanden geleden
  Dankjewel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen
  Play

  Dit rolletje gaat roofvogels langs de snelweg beschermen

 2. Kaag: Stikstofcrisis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen
  Play

  Kaag: Stikstof­cri­sis aanpakken, anders kunnen we niet bouwen

Arnhem e.o.