Afgifte van polsbandjes na controle op de QR-code en de ID bij een controlepost aan het Willemsplein ter hoogte van het uitgaanscentrum in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgifte van polsbandjes na controle op de QR-code en de ID bij een controlepost aan het Willemsplein ter hoogte van het uitgaanscentrum in Arnhem. © Rolf Hensel

Brandbrief aan Ernst Kuipers: wethouders Arnhem dringen aan op heropening van cultuur en horeca

ARNHEM - De wethouders van cultuur en economie van Arnhem dringen aan op snelle heropening van horeca, cultuur en de evenementensector in Nederland en in de Gelderse hoofdstad. Ze stuurden hierover een brandbrief aan coronaminister Ernst Kuipers. 

2 reacties

  • Jan Zomers

    4 maanden geleden
    We hopen dat Ernst Kuipers en Rutte IV anders zullen zijn dan Rutte III. Helaas het is precies hetzelfde... Engeland schaft alle Coronamaatregelen af en hij probeert ons in de lockdown te houden. Het RIVM verandert eveneens niet, zij geven ouders het advies hun kinderen tussen de 5 en 12 jaar te laten vaccineren.
  • frank jansen

    4 maanden geleden
    De beddenteller uit Rotterdam kan nu ineens geen bedden meer tellen. Elje dag komen er 50 bedden vrij, meneer Kuipers. Gooi de maatschappij weer open en snel

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.