Brandende bestelbus zorgde voor flinke file op de A50 bij Arnhem: rijstroken weer open

video/ updateARNHEM  - Twee rijstroken van de A50 ter hoogte van Arnhem waren zaterdagochtend afgesloten vanwege een brandende bestelbus. Ze zijn inmiddels allebei weer open. 

Het verkeer richting Apeldoorn moest enkele uren rekening houden met ongeveer 50 minuten vertraging. Rond 12.00 uur was de file opgelost.

De bestelbus was rond 09.15 uur in brand gevolgen. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig is uitgebrand. De bestuurder heeft nog wel enkele dozen gered. Hij is hierbij niet gewond geraakt.

Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan. Wel was er olie op het wegdek gekomen. Hierom was er een snelheidsbeperkende maatregel van kracht en bleven de rijstroken enkele uren afgesloten. De olie is inmiddels opgeruimd.

Volledig scherm
De bestelbus kon niet meer gered worden © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.