‘Breaking Bad’ in Arnhem: inval in drugslab levert politie miljoenenvangst aan crystal meth op

videoARNHEM - Het crystal meth-lab dat donderdag werd aangetroffen bij een inval van de Dienst Speciale Interventies van de politie in een loods op  Bedrijventerrein  Meijnerswijk aan de Nederrijn in Arnhem wordt zwaar bewaakt. Er zijn drie arrestaties verricht. 

5 reacties

 • Peter Schuurstra

  4 maanden geleden
  @J.Peters Dus omdat je het niet kunt beheersen moet je als politie maar niets doen? Wat een veemde redenatie. Het is juist goed dat er regelmatig drugslabs worden opgerold. Criminelen maken tenslotte zelf ook een risicoanalyse. Als de pakkans groot is verhuizen ze naar elders. Niets doen is geen optie.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  J.Peters, ik hoop niet dat er een familie lid of bekende van u verslaafd raakt aan crystal meth. Dan lacht u namelijk niet meer zo hard.
 • Frits Van der Velden

  4 maanden geleden
  Prima actie, op juiste moment ingegrepen. Na 6 weken intensieve observatie en wetende dat er 1 persoon binnen is, beetje overdreven actie om een hek wat gewoon open kan eruit te rijden. Voor het publiek prima want er wordt hard ingegrepen maar had ook gewoon gekund. Nu nog de andere 3 labs!! Succes
 • J Peters

  4 maanden geleden
  Hi hi. Ik lach me kapot. Deken ze nou echt er een eind aan te kunnen maken??. Het lukt ze nog niet eens in Colombia, laat staan hier in nederlandse en Europa 😂😂😂😁😁😁
 • Rick du Tertre

  4 maanden geleden
  Sind wanneer is aceton een zuur? Misschien dat verslaggever eerst wiki kan naslaan voordat er weer onzin wordt geschreven.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.