De John Frostbrug is het doel van de ‘Arnhem Endurance’ waarmee acht Britse para's geld bijeenbrengen voor de zieke Breya.
Volledig scherm
De John Frostbrug is het doel van de ‘Arnhem Endurance’ waarmee acht Britse para's geld bijeenbrengen voor de zieke Breya. © DG

Britse para’s rennen 177 kilometer naar John Frostbrug in Arnhem voor zieke kleuter Breya

VideoCOLCHESTER/ ARNHEM - Acht Britse militairen van The Parachute Regiment in Engeland zijn afgelopen nacht begonnen aan een speedmars tussen Colchester en Arnhem. Met de actie willen ze geld ophalen voor het zieke dochtertje van een collega.

1 reactie

 • Jeempie

  3 jaar geleden
  Cheers mates, thank you so much. The John Frost Bridge in Arnhem NL stands also beside for worldwide liberation and good health and human wellcare. Hear hear, all together now, you can count on us in NL thks..!!!
 1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’
  PREMIUM

  Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen: ‘Schreeuwde het uit toen ik het filmpje zag’

  De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.