Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Brute overval op Klarendals echtpaar; bewoner lichtgewond

ARNHEM - Een echtpaar in de Arnhemse wijk Klarendal is woensdagavond de dupe geworden van een brute overval. 

Rond 18.30 uur drongen twee onbekende mannen met geweld de woning van het echtpaar aan het Noordpad binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen eisten de daders geld. Er ontstond een worsteling, waarbij de man gewond raakte. De vrouw wist de woning te verlaten en hulp in te schakelen.

Persoonlijke bezittingen meegenomen

Na de worsteling verlieten de overvallers de woning. Zij namen persoonlijke bezittingen mee. Een van de twee daders rende weg in de richting van de Vinkenstraat. Het is niet bekend waar de tweede overvaller naartoe is gevlucht.

Van de verdachten ontbreekt ieder spoor. De politie zoekt getuigen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bouwers en boeren protesteren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmisbruik’
    UPDATE EN VIDEO

    Bouwers en boeren proteste­ren tegen politie in Arnhem: ‘Klaar met het machtsmis­bruik’

    ARNHEM - Tientallen bouwers en boeren uit de regio Barneveld hebben zich deze avond met zwaar materieel verzameld in Arnhem om een statement te maken tegen in hun ogen onrechtvaardig politieoptreden. Aanleiding daarvoor zijn twee bouwers die naar het politiebureau moesten komen: ze worden ervan verdacht met een bus een motoragent te hebben afgesneden. De demonstranten zijn door de politie naar de Markt bij het provinciehuis gestuurd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.