Burgemeester Marcouch zegt dat de politie-inzet tegen vuurwerkoverlast onverminderd doorgaat. ,,Dit is meer dan baldadigheid.”
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Marcouch zegt dat de politie-inzet tegen vuurwerkoverlast onverminderd doorgaat. ,,Dit is meer dan baldadigheid.” © DG

Burgemeester doet oproep na vuurwerkoproer Geitenkamp: ‘Ouders, waar bent u?’

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch roept ouders in de Arnhemse wijk Geitenkamp op hun steentje bij te dragen om de rust in de wijk te doen wederkeren. 

43 reacties

 • Geen

  2 jaar geleden
  Oké ff serieus laat het legale gewoon doorgaan. Daar heb je het minst last van. Maar pak de mensen met illegale (vuurwerk) HEEL HARD AAN. Hoge boete minimaal 3500 euro. En een op roep plight rond oud en nieuw. 5 jaar lang dat helpt. En niet zoals het nu gaat. Eén keer zeggen dat dat niet mag en klaar. 
 • Geen

  2 jaar geleden
  Het iligale vuurwerk zeer hoog bestraffen hoge boete 3500 euro. En rond oud en nieuw. Een op roep plight 
 • Geen

  2 jaar geleden
  Dan verstoppen ze het vantevoren in de bossjes
 • Joris

  2 jaar geleden
  Moeten ze net zo behandelen als met wiet, oftewel: huurwoning opzeggen of koopwoning sluiten voor een bepaalde periode... en dan dus wel fors handhaven !
 • Mikey

  2 jaar geleden
  Die vuurwerkterroristen ook als terroristen behandelen. Want dit is namelijk pure terreur.En dan niet met het vingertje schudden en waarschuwen. Nee gelijk lik op stuk!

In samenwerking met indebuurt Arnhem