De brandweer was met veel materieel uitgerukt om de felle brand in een appartement van een flatgebouw aan de Millweg in Arnhem te blussen.
Volledig scherm
De brandweer was met veel materieel uitgerukt om de felle brand in een appartement van een flatgebouw aan de Millweg in Arnhem te blussen. © Persbureau Heitink

Burgemeester Marcouch rouwt om dodelijk slachtoffer van flatbrand: ‘Vreselijk voor de nabestaanden’

updateARNHEM - De bewoonster die in de nacht van donderdag op vrijdag ernstig gewond raakte bij een brand in Arnhem, is om het leven gekomen. De vrouw werd na de brand met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij vrijdag overleden, meldt de politie. Naast de vrouw raakten nog vijf mensen gewond.

  1. Stef te Veluwe bikkelt met liefde voor VDZ: ‘Een tegenstander boeit me niet. Gewoon erin kletsen’
    PREMIUM
    1

    Stef te Veluwe bikkelt met liefde voor VDZ: ‘Een tegenstan­der boeit me niet. Gewoon erin kletsen’

    Stef te Veluwe (19) stond gistermiddag symbool voor de strijdlust van VDZ tegen koploper SC Westervoort (4-4). De kleine vechtjas op het middenveld liep zich de longen uit het lijf, bikkelde in de duels en joeg overtuigend een elfmeter in de touwen. Het puntje in het zeer vermakelijke duel noemde Te Veluwe een tegenvaller, want promotie is het doel dit seizoen voor de Arnhemmers.

In samenwerking met indebuurt Arnhem