Een henneptop.
Volledig scherm
Een henneptop. © Bert Jansen

Burgemeester Marcouch sluit drugsschuur in Arnhemse wijk Rijkerswoerd

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft per direct een schuur aan de Mooieweg in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd gesloten. Dit in verband met een hennepplantage die daar 3 april werd ontdekt. Er zijn twee aanhoudingen verricht.

9 reacties

 • Joris

  1 jaar geleden
  Als die schuur bij een woning een huurwoning betreft kan de woningbouwvereniging zelfs de huur met de bewoner opzeggen... hij mag dan plaats maken voor een nieuwe huurder.
 • SlimmeSjakie

  1 jaar geleden
  Hier aanpakken is dus beter voor de Marokkaanse economie... de Burgervader heeft dus 2 petten op... (ironie).
 • Anton

  1 jaar geleden
  Valt wel mee hoor. In de VS zijn daar gewoon wetten voor en als je in een staat woont waar het nog niet gelegaliseerd is mag je in een gelegaliseerde staat niks kopen bij een cannabis verkooppunt. Hetzelfde zou hier prima te implementeren zijn. Wat dat betreft is het wiel al lang in oa Canada, California, Colorado en Uruguay uit gevonden. In Nederland wordt er weer een nutteloze proef op losgelaten die alleen maar aantoont dat de zittende orde helemaal geen zin in legalisering heeft om zo (oa) hun Big Pharma vriendjes tevreden te houden.
 • Loetje

  1 jaar geleden
  Diezelfde burgemeester geeft ook vergunningen af voor de exploitatie van coffeeshops om het te mogen verkopen !! Dus deze man heeft twee verschillende petten op !Als ik de kweker was had ik dit niet geaccepteerd  en de burgemeester voor het Europese hof voor de rechten  van de mens gedaagd!
 • johnnym1

  1 jaar geleden
  Niks legaliseren  nog harder aanpakken. Of is jou idee van legaliseren  dan hoef ik het tenminste niet meer te kopen en ga ik zelf kweken?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari
 2. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

Arnhem e.o.