Hotel Arnhem Centraal aan het Willemsplein in Arnhem. Op de begane grond is restaurant Arnhem Plaza gevestigd. Ook dat is nu dicht.
Volledig scherm
Hotel Arnhem Centraal aan het Willemsplein in Arnhem. Op de begane grond is restaurant Arnhem Plaza gevestigd. Ook dat is nu dicht. © DG

Burgemeester sluit hotel Arnhem Centraal om miljoenenfraude

UpdateARNHEM / DUIVEN - Hotel Arnhem Centraal aan het Willemsplein in Arnhem is zaterdag gesloten op last van burgemeester Ahmed Marcouch. Dat heeft de gemeente Arnhem zondagmiddag bekend gemaakt. 

29 reacties

 • GK57

  2 jaar geleden
  dan ook de gemeente Arnhem en duiven maar sluiten en de burgemeesters de cel in, zij zijn immers de bazen in de plaatsen waar het gebeurde.
 • Wim

  3 jaar geleden
  Wanneer wordt ING gesloten na bijna een miljard euro fraude, waarom louter de horeca? Waarom 16.000 zaken laten lopen en de “too big to fail” o.a. Vink in Barneveld laten lopen? Scheve verhoudingen: iedereen streng straffen. CEO van ING de bak in, Mr. Vink de bak in, doorpakken. Criminaliteit naar nul (0).
 • jetske

  3 jaar geleden
  Burgemeesters gaan niet over vergunningen banken, maar de Nederlandse bank en financieel autoriteit toezicht banken/verzekeraars.
 • Klaas1

  3 jaar geleden
  De burgemeester van Arnhem acht witwas fraude dusdanig dat de bank van slecht levensgedrag is en daarom niet langer over een vergunning kan beschikken in Arnhem.
 • opaS

  3 jaar geleden
  Benieuwd wanneer de burgermeester van Duiven zich mengt in dit verhaal en ook het horecabedrijf in Duiven sluit

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.