Een terrasje in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Een terrasje in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Burgemeesters zijn laksheid zat, sluiting kroegen dreigt

ARNHEM/ DOETINCHEM/ WAGENINGEN - De kans dat cafés worden gesloten waar de coronaregels aan laars worden gelapt wordt steeds groter. Burgemeesters staan op scherp naar aanleiding van de groei van het aantal besmettingen van corona. Het leidde afgelopen weekend tot een golf van controles.

65 reacties

 • jhu

  7 maanden geleden
  "zijn de maatregelen wel proportioneel"....wat het woord proportioneel  in het kader van de café's doet is me volslagen onduidelijk.En wat zijn dan de door u genoemde "gevolgen" ? Dat er een kroeg failliet gaat door eigen toedoen?
 • Kennis

  7 maanden geleden
  Sluiten die kroegen.....   ze spotten met de gezondheid van anderen
 • Sjaak

  7 maanden geleden
  Daar lees ik in ieder geval meer argumenten dan in uw retoriek. Maar lekker je kop in het zand steken of achter de meute blijven aanlopen, succes. 
 • DeStadswesp

  7 maanden geleden
  door pakken nu !!! het is veel te druk
 • Mattie

  7 maanden geleden
  Ga maar gauw bij viruswaanzin staan, daar pas je goed bij, wat een gezever.
 1. Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostudio's: ‘Wij werken altijd al superhygiënisch, dit was met geen enkele pen te beschrijven’
  PREMIUM
  2

  Opluchting, maar ook wantrouwen bij tattoostu­dio's: ‘Wij werken altijd al superhygië­nisch, dit was met geen enkele pen te beschrij­ven’

  Tattoostudio's mogen eindelijk de deuren weer openen. Opluchting was er gisteravond na het zien van de persconferentie, waardoor sommigen toch ook wel verrast waren. De afgelopen maanden liep de frustratie op bij de ondernemers, tattoo-artists en piercers. Waar de wachtlijsten voor een tatoeage lang waren, lagen de naalden stil. De branche benadrukt dat er -ook voor corona al- met zeer strenge hygiëneregels gewerkt wordt. ,,Met alle respect voor de kappers, maar dit was echt met geen pen te beschrijven.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Arnhem e.o.