Bob Draijer van de firma Para Demo bracht met een fraaie parachutesprong het Airborneshirt naar de presentatie en overhandigt die aan burgemeester Ahmed Marcouch. Zelf heeft hij het nieuwe Vitesse-shirt aan.
Volledig scherm
Bob Draijer van de firma Para Demo bracht met een fraaie parachutesprong het Airborneshirt naar de presentatie en overhandigt die aan burgemeester Ahmed Marcouch. Zelf heeft hij het nieuwe Vitesse-shirt aan. © Erik van 't Hullenaar

Burgers’ Zoo en Openluchtmuseum op shirt Vitesse

ARNHEM - Vitesse gaat op de Arnhemse toer. De Gelderse eredivisieclub, nog altijd in Russische handen, speelt in het nieuwe voetbalseizoen beurtelings met de namen Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum op het shirt. De ondertitel is steeds dezelfde: ‘Een dagje uit in Arnhem’.

53 reacties

 • Klankbord

  2 jaar geleden
  Ik vind betaald voetbal trouwens sowieso een verderfelijke tak van sport geworden. Is helemaal kapot gemaakt door de waan van de dag en het vreemde geld. Mij zien ze niet meer in welk stadion dan ook. Ik hoop dat de bom snel barst, zodat het hele betaalde voetbal in elkaar donderde. Weer met beide benen op de grond. 
 • Klankbord

  2 jaar geleden
  Maar er is niks Arnhems meer aan vitesse. Dat moge na 11 jaar toch wel duidelijk zijn. Daar doet deze vruchteloze sponsorpoging niks aan af. Het is uiterst ongeloofwaardig allemaal. 
 • Klankbord

  2 jaar geleden
  De mening van Johan is vooral gebaseerd op struisvogelpolitiek. Alles is hoezee wat de klok slaat. Vitesse is door en door tot. Wees eens eerlijk en houdt jezelf niet voor de gek. Maar mensen als Johan gruwelen bij de realiteit en doen het alsof die er niet is. Makkelijk, maar niet slim. 
 • Klankbord

  2 jaar geleden
  Het is meer een krampachtige poging om de verkwanselde club nog enige binding met de stad te geven. Bij voorbaat mislukt. Al jaren van Russische invloed en geld afhankelijk en als Arnhemse club al 11 jaar failliet. Vreemdelingen op het veld, in de kantoren, enorme tekorten bij de Russische organisatie boven de club, eigenaar steekt er minder geld in, etc... Ik zal wel vervloekt worden, maar ik ben geen struisvogel zoals de meesten hier, Walter. 
 • Walter

  2 jaar geleden
  Johan, jammer dat je reacties van anderen zo negatief benadert. Het valt behoorlijk op dat jij ontzettend actief bent om jouw negativiteit te uiten. Wanneer iemand jouw mening niet deelt, is dat lastig voor jou. Waar komt bij jou toch die anti-NEC houding vandaan? Mocht jij Vitesse een warm hart toe dragen, lijkt het mij vanzelfsprekend dat jij het ook een goede sponsoractie vindt en ook mijn bovenstaande mening deelt. Een woonplaats of een voorkeur voor een vereniging is toch niet het belangrijkste. Probeer gewoon wat minder te provoceren Johan. Daar is dit medium niet voor bedoeld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.