POPOVA FOTOGRAFIE
Volledig scherm
PREMIUM
© POPOVA FOTOGRAFIE

Bussen en treinen nog akelig leeg, maar provincie lapt schoorvoetend tientallen miljoenen bij

ARNHEM - Schoorvoetend hebben de Provinciale Staten woensdag ingestemd met een extra bijdrage van 46 miljoen om het Gelderse openbaar vervoer in de benen te houden. Nog altijd zijn er minder reizigers en het lijken er ook maar niet meer te worden. Dus moet Gelderland tot 2026 extra geld betalen. Mogelijk worden later extra buslijnen geschrapt. 

8 reacties

 • A. de Vries

  7 dagen geleden
  En de Regio Expres en verdubbeling van het spoor schrappen, want het argument dat het zo druk is in de treinen gaat ook niet meer op. Dan blijft er een hoop geld over voor de lijnen welke echt nodig zijn !
 • Ceciel Buijser

  7 dagen geleden
  Vroeger (ja, vroeger...) kon je nog wel eens voor een euro naar het station met de bus. Nu kost het het driedubbele en moet je ook nog een OV-kaart opwaarderen, ook als je maar heel incidenteel in het OV stapt. Met de trein naar Tilburg? Ruim € 33,-- v.v. Met 4 man schuif je ruim €130,--. Ik heb dus wel een vermoeden waar de afgenomen animo in zit.
 • Richard Nout

  7 dagen geleden
  Ipv lijnen schrappen kunnen ze beter ritten die nauwelijks bezet zijn schrappen en er gewoon voor zorgen dat je tussen 6:00 en 24:00 een paar x per dag je gehucht uit of in kan komen met het ov. En dan niet met moeilijk reserveren appen of bellen maar gewoon vaste tijden.
 • H.E.M. Arts

  7 dagen geleden
  Door het met gulle hand uitdelen van compensaties door de "Overheid", heb ik de afgelopen jaren een "compensatiecultuur" zien ontstaan in Nederland.
 • h betuw

  7 dagen geleden
  word er rekening mee gehouden dat het vacantie tijd is en dus mensen zijn op vacantie

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.