Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners komen kijken wat er is gebeurd. Niet lang na de schietpartij in Arnhem. © Gerard Burgers

Buurt schrikt van schietpartij in Arnhem: ‘Ik hoorde drie schoten en daarna ‘help ik ga dood!’’

ARNHEM - Bij een schietpartij in de Arnhemse wijk Rijkerswoerd is een Arnhemmer gewond geraakt. Het slachtoffer is met onbekend letsel met een traumaheli naar het ziekenhuis gebracht. De daders zijn nog voortvluchtig. De schrik bij bewoners van de wijk zit er goed in.

Het slachtoffer van het schietincident zou maandagmiddag rond twee uur door drie kogels zijn geraakt. Dat gebeurde in de gang van zijn woning aan de Corrie Tendeloostraat. Volgens getuigen waren de daders in een auto naar het adres in Rijkerswoerd in Arnhem-Zuid gekomen. Eén van hen stapte uit terwijl de ander achterbleef in de auto. Na een stevige scheldpartij haalde de dader de trekker over. Hierop ging de auto er met gierende banden vandoor. De schutter ging mogelijk naar binnen om via de achterdeur en -tuin het huis weer te verlaten.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.