Bluswerkzaamheden achter het pand 21/23 in de De Wiltstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Bluswerkzaamheden achter het pand 21/23 in de De Wiltstraat. © Rolf Hensel

Buurt waarschuwde gemeente voor ‘stadsbrand’ in De Wiltstraat: ‘Er loopt een gerechtelijk procedure’

Buurtbewoners van De Wilstraat waarschuwden de gemeente Arnhem al maandenlang voor een ‘stadsbrand’. Vanwege een gerechtelijke procedure kon de gemeente niet direct ingrijpen, aldus burgemeester Ahmed Marcouch.

14 reacties

 • Ron Baars

  2 maanden geleden
  Als ergens een wietplantage is dan kan een pand waar dat gebeurd onmiddellijk gesloten worden.Waarom heeft de gemeente niet eerder ingegrepen?
 • Lulu Jansen

  2 maanden geleden
  Een marter is ook een illegale bewoner en knaagt ook aan stroomkabels wat kortsluiting en dus ook brand veroorzaakt ,en een dwangsom?pluk maar eens veren van een kikker
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Beste @Hans Kuypers, met je betoog sla je de plank nogal mis. Natuurlijk hebben illegale bewoners rechten, maar legale bewoners hebben die ook. Dat er minimaal gehandhaafd wordt op veiligheid, bijvoorbeeld. En wat hebben Rusland en Hongarije hier nou weer mee van doen???
 • Hans Kuypers

  2 maanden geleden
  Gelukkig heeft ook een vermeend illegale bewoner rechten. Dat komt omdat wij leven in een democratische rechtstaat. En kijk even hoe het in Rusland of dichterbij in Hongarije toegaat, waar je zomaar kan worden opgepakt, als je je te zeer kenbaar maakt als politiek links of homo en je zonder enige vorm van proces achter de tralies verdwijnt. En ja er zijn maar weinig burgemeesters in Nederland die zo adequaat optreden bij bijvoorbeeld drugsoverlast. Dus geen gezeur over hem aub
 • Sylvia Hendriksen

  2 maanden geleden
  @Roger Fledging, ik ben het helemaal met u eens. Altijd en eeuwig dat vingerwijzen naar de overheid, maar zelf verantwoordelijkheid nemen ho maar!

In samenwerking met indebuurt Arnhem