De boze bewoners van de Regina van Geunshof in Ellecom, met tweede van links oud-wethouder Jan Jansen, bij het bosje vooraan hun wijkje. De eigenaar heeft plannen voor de bouw van een woning op het perceel.
Volledig scherm
PREMIUM
De boze bewoners van de Regina van Geunshof in Ellecom, met tweede van links oud-wethouder Jan Jansen, bij het bosje vooraan hun wijkje. De eigenaar heeft plannen voor de bouw van een woning op het perceel. © Gerard Burgers

Buurt woedend om bomenkap die nieuwbouw mogelijk moet maken: ‘We zijn boos en onmachtig’

ELLECOM - Bewoners van de Regina van Geunshof in Ellecom zijn woedend. Hun buurman maakte gisteren een begin met de bomenkap op zijn perceel om de bouw van een woning mogelijk te maken. Ze krijgen bijval van wethouder Dorus Klomberg die persoonlijk een stokje stak voor de kap.

4 reacties

 • Albert van der Broek

  2 maanden geleden
  Kies maar: bomen of mensen. Kan niet allebei. Tot nu toe kiest Het Volk voor meer mensen. En steeds meer mensen. Dit jaar al bijna 200.000 in de eerste zes maanden. Bevalt het?
 • Tinka Chabot

  2 maanden geleden
  Er weer laaiende emoties over bomen op. Deze omwonenden bemoeien zich met bomen die niet van hen zijn, waar ze geen cent aan hebben bijgedragen en die nu door hun toedoen niet gekapt mogen worden. Er kan altijd overleg plaatsvinden met de eigenaar over welke bomen behouden kunnen blijven bij de bouw. De bomen zijn pas 22 jaar oud en echt niet monumentaal. Als bomen gekapt mogen worden, hoeft niemand dat tegen te houden. Laat die mensen zelf bomen planten in hun tuin. Baas in eigen tuin.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  De buurt moet niet zo zeuren maar stemmen op partijen die tegen de ongecontroleerde instroom van buitenlanders zijn.
 • k Van de meer

  2 maanden geleden
  Voor elke woning die er niet staat, slapen er 2 daklozen op straat. Klagers begrijpen niet dat dat ook hun kinderen hadden kunnen zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem