27 april 2017. De eerste keer dat Koningsdag vanwege de dreigende sluiting van het café voor de laatste keer werd gevierd bij Café De Kroeg in de Nieuwstraat.
Volledig scherm
27 april 2017. De eerste keer dat Koningsdag vanwege de dreigende sluiting van het café voor de laatste keer werd gevierd bij Café De Kroeg in de Nieuwstraat. © Marc Pluim

Café De Kroeg vierde al twee keer voor de laatste keer Koningsdag, maar gaat gewoon verder

ARNHEM - Twee jaar achtereen vierde Café De Kroeg in Arnhem voor het allerlaatst Koningsdag. Vorig jaar sloot het café in de Nieuwstraat definitief de deuren. Maar met Koningsdag 2019 is De Kroeg terug. Op het Roermondsplein, als De Buitenkroeg.

3 reacties

 • Wim

  3 jaar geleden
  Wanneer gaat de Nieuwe Kroeg open? Genoeg slappe zaken met generieke formules, zoals Stan of Taphuys. Wanneer krijgen we De Kroeg terug? Suggestie: er staat een hele hoek leeg op de Korenmarkt -rondom voormalig Touche- restaurant erin kroeg erin en aan beide zijden open. Succes versterken met Dollars voor live-optredens.
 • Japi Japi

  3 jaar geleden
  En volgend jaar vieren we dan het 3 jarig bestaan van de laatste koningsdag
 • LVCer

  3 jaar geleden
  hoe kun je nou al 25 jaar Koningsdag vieren, enkele jaren geleden hadden we niet eens een koning. En dan ook ook nog eens alleen Aziatische en Hollandse kost presenteren.... waarom geen Nederlands ? Desnoods Gelderse Worst als je toch een provincie wil promoten, want om nou als Gelderlander Holland te gaan promoten ?????
 1. Hendrik (86) uit Arnhem wil de oudste, fitte krantenbezorger van Nederland zijn: ‘Vooral niet slenteren’
  PREMIUM
  met video
  5

  Hendrik (86) uit Arnhem wil de oudste, fitte krantenbe­zor­ger van Nederland zijn: ‘Vooral niet slenteren’

  ARNHEM Hendrik Tahapary is met 86 jaar de oudste krantenbezorger van De Gelderlander. Hij peinst er niet over om te stoppen. ,,Ik geniet ervan. Het is goed voor mijn conditie en voor mijn geheugen. Ouderen moeten in beweging blijven.” Hij hoopt dat hij ooit uitgeroepen wordt tot oudste krantenbezorger van het land. ,,Dan ben ik kampioen en sla ik mezelf stiekem op de borst.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.