Volledig scherm
Uitbater Rob te Kamp van Café De Kroeg in de Nieuwstraat bij de Jansbeek die voor zijn zaak langs stroomt. © Rolf Hensel

Café De Kroeg veilt inventaris voor fanatieke stamgasten

ARNHEM - Stamgasten van Café De Kroeg in de Nieuwstraat in Arnhem hebben zondag de kans om een herinnering aan te schaffen aan het café dat na Koningsdag de deuren sloot. 

Het pand wordt gesloopt en uitbater Rob te Kamp veilt zondag 13 mei tussen 16.00 en 22.00 uur onder meer meubilair, flessen drank, plantenbakken (‘die mooie van het terras’) en lampen. 

Te Kamp is ondertussen bezig elders in Arnhem een nieuwe horecagelegenheid op te zetten. Of die weer de naam Café De Kroeg krijgt, is nog niet duidelijk. De cafébaas hoopt zijn nieuwe zaak komend najaar te kunnen openen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sturing voltooit Europese missie Vitesse
    PREMIUM

    Sturing voltooit Europese missie Vitesse

    UTRECHT - Het is de hoofdbrekens waard geweest. Het risico. Het ingrijpen. Marc van Hintum en Joost de Wit hebben als directie in april het zwaarste en wreedste redmiddel moeten gebruiken om Vitesse uit de dood te laten herrijzen. Maar na een werkelijk zinderende finale van de play-offs blijkt het ontslag van Henk Fraser en de komst van interim-coach Edward Sturing de sleutel tot het succes in Arnhem. De Gelderse club zit op 19 juni bij de UEFA in de pot voor de tweede voorronde van de Europa League. De missie is geslaagd.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.