De inmiddels opgestapte voorzitter Liesbeth Verheggen van onderwijsbond AOB was vrijdag nog content met de 460 miljoen euro die het kabinet uittrekt voor salarisverhoging en werkdrukvermindering in het basis- en voortgezet onderwijs.
Volledig scherm
De inmiddels opgestapte voorzitter Liesbeth Verheggen van onderwijsbond AOB was vrijdag nog content met de 460 miljoen euro die het kabinet uittrekt voor salarisverhoging en werkdrukvermindering in het basis- en voortgezet onderwijs. © ANP

Chaos alom in onderwijsland: staken of toch niet?

HERVELD/ARNHEM - Chaos alom in onderwijsland: sommige scholen gaan toch dicht, andere hebben de aangekondigde staking afgeblazen en weer deels herroepen. En dan is er nog een groot aantal scholen dat nog niet weet wat ze woensdag gaat doen.

 1. Bliksemactie van Arnhemse gemeenteraad: Paasbergflat mag niet meer gebruikt worden voor zorgklanten
  PREMIUM

  Bliksemac­tie van Arnhemse gemeente­raad: Paasberg­flat mag niet meer gebruikt worden voor zorgklan­ten

  ARNHEM - Met een bliksemactie heeft de gemeenteraad van Arnhem voorkomen dat er opnieuw zorgklanten kunnen worden ondergebracht in de Paasbergflat. Eerder deze maand had de gemeente een langslepende rechtszaak daarover verloren van de stichting Onderdak. Daardoor was het toch weer mogelijk geworden om een grotere groep overlastgevende zorgmijders in de flat te huisvesten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeghuis in Bennekom
  Play

  Tinie (101) krijgt eerste coronaprik in verpleeg­huis in Bennekom

 2. Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'
  Play

  Charlotte strijdt jaar na sit-in nog voor mentale gezondheid: 'Hele land in mentale crisis'

Arnhem e.o.