In de rij bij Burgers’ Zoo voor een pendelbus naar Gelredome voor het concert van Elton John (inzet).
Volledig scherm
PREMIUM
In de rij bij Burgers’ Zoo voor een pendelbus naar Gelredome voor het concert van Elton John (inzet). © Harm Weistra/Ben Gibson / HST Global Limited t/a Rocket Entertainment

Chaos bij parkeren was grote domper bij concert van Elton John: ‘GelreDome moet zich kapot schamen’

ARNHEM - Bezoekers van het concert van Elton John donderdagavond in het Arnhemse GelreDome uiten massaal kritiek op de chaos die is ontstaan bij het parkeren. ,,We hebben twee uur rondjes gereden door Arnhem. Parkeerplaats na parkeerplaats was vol. GelreDome moet zich kapot schamen”, zegt Alex Vriends.

41 reacties

 • Merel Van Gelder

  2 maanden geleden
  In de parkeergarages was voldoende plek! En je kon zo met de bus naar het gelredome. Als je dan toch zon kapitaal in die avond stopt kan een avondje parkeergeld er toch ook wel bij?
 • Henk Doddema

  2 maanden geleden
  Het is de gemeente Arnhem die een vergunning verleent en voorwaarden stelt. De gemeente handhaaft blijkbaar niet of de voorwaarden zijn te vrijblijvend.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Edward, ik denk dat ze bedoelt dat men in haar straat ging parkeren? En de bewoners dus hun auto niet kwijt konden
 • Wilma Keijman

  2 maanden geleden
  Lees hier onder veel kritiek over dit stukje dat mensen niet moeten zeuren. Verplaats je eens in een ander!. Gelredome heeft zéker een steekje laten vallen en situatie verkeerd in geschat. Mensen verheugen zich op een mooie avond die waardeloos begint!
 • Edward Verhoef

  2 maanden geleden
  Lisa,, als je zo dicht bij het Gelredome woont, snap ik niet waarom je niet op de fiets of lopend ben gekomen, heb ik ook gedaan toen Kiss daar was, iedereen had kunnen weten dat het zo druk zou worden, een les voor de volgende keer

Arnhem e.o.