Volledig scherm
Het Charivari Trio. © PR

Charivari Trio presenteert nieuwe cd in Musenzaal van Musis Arnhem

VideoARNHEM - Het in Arnhem gevestigde Charivari Trio presenteert zondagmiddag 16 september in de Muzenzaal van Musis zijn nieuwe cd Melodias del Silencio.

Dat gebeurt tijdens het concert Agile moves, from Gypsies to Latinos, waaraan ook de mandolinespeler Janos Koolen en de Braziliaanse zangeres Lilian Vieira meedoen. 

Het Charivari Trio bestaat uit Anneke Frankenberg (zang, viool), Gerard Schoren (zang, bas) en Bart Lelivelt (zang, accordeon). Het concert in Musis is tevens het eerste in de door de drie samengestelde wereldmuziekserie 'De favorieten van het Charivari Trio'. 

Op 12 januari treedt de Lilian Vieira Grupo op, op 9 maart de Amsterdam Klezmer Band en op 18 mei Otra (met tangomuziek). Het concert van aanstaande zondag (dat om 15.30 uur begint) laat het Charivari Trio 's ochtends vooraf gaan door een workshop waaraan amateurmusici mee kunnen doen die 's middags ook bij het concert aanwezig zijn. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.