Huis Mariëndaal, gelegen op het gelijknamige landgoed tussen Arnhem en Oosterbeek, heeft een nieuwe erfpachter. Dat is Charles Ratelband, zoon van Emile.
Volledig scherm
PREMIUM
Huis Mariëndaal, gelegen op het gelijknamige landgoed tussen Arnhem en Oosterbeek, heeft een nieuwe erfpachter. Dat is Charles Ratelband, zoon van Emile. © Rolf Hensel

Charles Ratelband koopt Huis Mariëndaal en wil er een klimaatcentrum van maken

ARNHEM/OOSTERBEEK - De Arnhemse ondernemer Charles Ratelband, zoon van Emile, wil binnen enkele jaren in Huis Mariëndaal (1857) het zogenoemde Climate Center Mariëndaal  beginnen.

Hierin is, aldus Ratelband, plaats voor het hoofdkantoor van zijn  investeringsmaatschappij WindShareFund, maar ook voor bedrijven, instellingen en organisaties die ijveren voor groene energie, schonere lucht en klimaatverbetering.  WindShareFund, investeerder in Duitse windmolenparken, is bij het grote publiek  vooral bekend door reclamecampagnes op de televisie. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.